Copa de España 200 e 500 - 2016

Este fin de semana realizouse a Copa de España sobre 200 e 500 metros, no que o clube participaría con 8 palistas.

Mentres o sábado era o turno das embarcacións individuais, o resultado máis destacable sería os de Antia Santiago e Yeray García, quenes ambos finalizarían en 8ª posición nas súas respectivas finais B. Mellores serían os 500 metros en embarcacións individuais, nos que Antia Santiago finalizaría en novena posición na primeira final de K1 Junior, e David Mochales e Yeray García serían quinto e sexto na final B de C1 Junior.

O sábado, sería o turno das embarcacións dobres, na que o club tería mellores resultados. No K2 feminino, Antia Santiago e Anabel Oubiña foron sextas na primeira final, e no C2 Junior, David Mochales e Yeray García gañaron a final B. Nos 500 metros, o K2 Junior de Anabel Oubiña e Antía Santiago repetiron a posición do 200 metros, finalizando en sexta posición, namentres o C2 de David Mochales e Yeray García, acadou clasificarse á primeira final, onde foron quintos de España a pesar de ser os dous xuveniles de primeiro ano. Polo seu lado, na final B do C2 Junior, Miguel Padín e Carlos Cañón, foron segundos.